Om GI Lyd

GI Lyd er et enkeltpersonforetak eid og drevet av Geir Ivar Steigedal. Jeg tilbyr lydtjenester for film- og TV-produksjoner, live-arrangement, samt utleie av lydutstyr.

GI Lyd ble startet i 2013 med formålet å tilby lydtjenester på freelancebasis.

GI Lyd oppererer både i Trøndelag og på Østlandet etter behov og etterspørsel. Sammen med mine samarbeidspartnere leverer jeg gjerne totalproduksjoner for deg som arrangør.


Konsertlyd

Jeg leverer lydproduksjon til alle typer konserter, konferanser og live-arrangement. Sammen med mine samarbeidspartnere leverer jeg gjerne totalproduksjoner for deg som arrangør!


Film- og TV-lyd

Med bachelor i Film og TV-lyd trygt i baklomma utfører jeg mastering, lydopptak og B-lyd for alle typer Film- og TV-produksjoner. Dette har jeg drevet med siden 2012 og har solide referanser. Opptakslyd gjøres med innleid utstyr.


Videoproduksjon

Sammen med VaVIT tilbyr vi opptil full flerkameraproduksjon med opptil åtte kamera. Grunnen til at du skal velge oss er at du da får mulighet til 32-spors diskret lydopptak synkronisert med videoen. Dette gir fantastisk lyd på alt fra konserter til teaterproduksjoner.


Utleie

Vi tilbyr utleie på alt vårt utstyr, fra lageret på Kyrksæterøra, med eller uten transport og tekniker, men alltid med hyggelig service og support!